ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αεροφωτοφράφηση

Υπηρεσίες εναέριας φωτογράφησης υψηλής ποιότητας και υψηλής ανάλυσης. (Raw, Jpeg)

Η αεροφωτογράφηση είναι επαγγελματική και φιλική προς το περιβάλλον γιατί γίνεται με τη χρήση τηλεκατευθυνόμενων μη επανδρωμένων αεροσκαφών (Drones) που αιωρούνται ψηλά από τον στόχο τους, ώστε να πετύχουμε καλύτερη ποιότητα εικόνας, Είναι φιλίκα με το περίβαλλον γιατί τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας κινούνται με ηλεκτρισμό και είναι πολύ πιο ήσυχα σε σχέση με αυτά που κινούνται με καύσιμο και μηχανές και είναι πολύ καλύτερα για το περιβάλλον και χωρίς ρύπανση.

Αεροβιντεοσκόπηση

Yπηρεσίες εναέριας βιντεοσκόπησης υψηλής ποιότητας και υψηλής ανάλυσης (1080p, 2,7Κ-4K).

Εναέρια γυρίσματα βίντεο σε ύψος έως και 2.000m και σε ακτίνα 2Km με εικόνα από FullHD έως και 4Κ! Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drone) τα οποία έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές να πετάξουν και με άνεμο μέχρι και 5 μποφόρ. Οι λήψεις θα μονταριστούν με άλλες επίγειες λήψεις βίντεο ή και φωτογραφίες ώστε να χρησιμοποιηθούν από μόνες τους όπου εσείς επιθυμητέ.

Εναέριες Λήψεις Βίντεο και Φωτογράφηση για :

  • Γάμους – Βαπτίσεις, Πολιτικούς Μηχανικούς, Κατασκευαστικές Εταιρείες, Μεσιτικά Γραφεία, Ξενοδοχεία, Μαγαζιά Εστίασης, Εμπορικά Κέντρα, Αξιοθέατα, Live Events, Αγροκτήματα Αναψυχής, Σκάφη Αναψυχής, Εταιρικές – Κοινωνικές – Ειδικές Εκδηλώσεις, Έρευνα – Διάσωση.